foto

Viera Pavlíková

  • nar. 22.10.1943 (75 let)
    Krupina, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doktor Martin: Záhada v Beskydech
2017 Po strništi bos
2015 Johančino tajemství (TV film)
Sedmero krkavců
Vánoční Kameňák
2014 Duše (studentský film)
Slovensko 2.0
2013 Kameňák 4
2012 DonT Stop
M.O. (studentský film)
2010 Bludičky (TV film)
Rousek (studentský film)
2006 Ábelův černý pes (studentský film)
2003 Želary
2000 Krajinka
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
1997 Len treba chcieť
1990 R.S.C.
1989 Sýkorka
1988 Dravý nálet panny (TV film)
1980 Nevera po slovensky
1976 Keď zašumia biele brezy (TV film)
1975 Pacho, hybský zbojník
1969 Náhrdelník (TV film)
1967 Izrafel (TV film)
1966 Reminiscencie (studentský film)
V agónii (TV film)
1963 Ivanov
Kto si bez viny
1962 Dvanásť mesiačikov (TV film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Hvar (S02E33)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Doktor Martin (TV seriál)
Porod (S02E15)
2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Hledá se řešení (S03E08)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Chladnokrvne (S01E03)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2014 Austerlitz

TV pořady

1976 Huncúti a veseličky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace