foto

Herwart Grosse

  • nar. 17.4.1908
    Berlín, Německá říše
  • zem. 27.10.1982 (74 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Ein Tag aus Goethes Kindheit
1981 Kippenberg (TV film)
1980 Albertine oder Das schlimme Ding, sich in eine Braut zu verlieben (TV film)
Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
1978 Hilfe, ich bin ein Kind (TV film)
1977 Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 1 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 2 (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der Afrikaanse Broederbond 3 (TV film)
Trampen nach Norden
Verfolgung (TV film)
1976 Lasset die Kindlein... (TV film)
Sein letzter Fall (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
Ukradená bitva
1970 Plautus im Nonnenkloster (TV film)
1969 Iphigenie auf Tauris (TV film)
Ljubow Jarowaja (TV film)
Verschwörung (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
Wie man Karriere macht (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Der Skandal um Herrn Leberecht von Kotze (TV film)
Fräulein Schmetterling
1965 Der Mann mit dem Gewehr (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
Karla
Nichts als Sünde
1964 ...und immer wieder LEBEN (TV film)
Prozess Richard Waverly (TV film)
1963 Sváteční řidiči
1962 Minna von Barnhelm
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)
1961 Das Stacheltier - Das kleine und das große ABC
Professor Mamlock
Případ Gleiwitz
Reportáž psaná na oprátce
1960 Das Stacheltier - Jupp wird gemustert
Nachtdienst (TV film)
Projekt Merkur (TV film)
1958 Das Stacheltier - Der Lebenslauf
Das Stacheltier - Der junge Engländer
Píseň námořníků
1954 Das Stacheltier - Eine Bären Geschichte
Záhadný vrak
1953 Das Stacheltier - Eine Liebesgeschichte

TV seriály

1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1966 Hannes Trostberg (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky