foto

Hans Jochen Thomas

  • nar. 7.8.1925
    Kassel, Německá říše
  • zem. 27.4.1995 (69 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Erzähl mir nichts von Afrika (TV film)
1990 Unerwartete Bescherung (TV film)
1989 Barbaron (TV film)
Eine Frau für drei
1988 Vater gesucht (TV film)
1985 Männerwirtschaft (TV film)
1984 Der Lumpenmann (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1980 Dornröschen (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Ehe man Ehefrau bleibt (TV film)
1975 Jenny (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
1973 Wenn die Tauben steigen (TV film)
1971 Zwischen Freitag und morgen (TV film)
1968 Gib acht auf Susi! (TV film)
1967 Kinder der Sonne (TV film)
Unterm Wind der Jahre ... (TV film)
1966 Eine kleine Hausmusik (TV film)
Fernsehpitaval - Justizmord in Elberfeld (TV film)
1965 Nichts als Sünde
Seine Kinder (TV film)
1964 Das Stacheltier - Keine Leute!
Rummelplatz (TV film)
1963 Blaulicht - Heißes Geld (TV film)
Das Stacheltier - Wieder mal was Neues
Die Reise um die Erde in 80 Tagen (TV film)
Top Secret (TV film)
1962 Das Stacheltier - Die unleserliche Handschrift
Hulla di Bulla (TV film)
1961 Reportáž psaná na oprátce
1960 Das Stacheltier - Alles maßlos... ist übertrieben
Das Stacheltier - Begegnung
Parole Freies Deutschland (TV film)
Steine im Weg (TV film)
1959 Fernsehpitaval - Der Fall Jakubowski (TV film)
Fernsehpitaval - Der Fall Jörns (TV film)
1958 Píseň námořníků
1957 Das Stacheltier - Das Gesellschaftsspiel (TV film)
Der blaue Aktendeckel (TV film)
Polonia-Express (TV film)
1956 Das Stacheltier - Der Querkopf

TV seriály

1989 Tierparkgeschichten (TV seriál)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Wenig gebraucht - fast neu (E51)
1965 Aus dem Tagebuch eines Minderjährigen (TV seriál)

Divadelní záznam

1956 Der Weg nach Füssen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Erzähl mir nichts von Afrika (TV film)
1989 Eine Frau für drei
1988 Vater gesucht (TV film)
1986 Bärchens Weihnachtsüberraschung (TV film)
1985 Männerwirtschaft (TV film)
1984 Bärchen sucht den Weihnachtsmann (TV film)
Der Lumpenmann (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1982 Wie Bärchen zur Sonne flog
1981 Die verschwundene Madonna (TV film)
1979 Bärchens Traum (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
1977 Bärchens neue Abenteuer (TV film)
1976 Bärchens wundersame Reise (TV film)
Tisch und Bett (TV film)
1975 Jenny (TV film)
1974 Die Katzen meiner Brüder (TV film)
1973 Wann kommt Ehrlicher? (TV film)

Divadelní záznam

1972 Ich bin einem Mädchen begegnet (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky