foto

Monty Westmore

  • nar. 12.6.1923
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 13.11.2007 (84 let)
    Woodland Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2000 Balík peněz
Grinch
1999 Cena za život (TV film)
Vzkaz v láhvi
1998 Městečko Pleasantville
Soumrak
Star Trek IX: Vzpoura
Šerifové
1996 Seržant Bilko
Star Trek VIII: První kontakt
1995 Sedm
Smrtící epidemie
1994 Nejsem blázen
Vykoupení z věznice Shawshank
Záskok
1992 Chaplin
Hrdina proti své vůli
1991 Lháři
Muž na ženění
1990 Pán a paní Bridgeovi
Směšně o lásce
1989 Blaze
Nevidím zlo, neslyším zlo
Černý déšť
1988 Lebkouni
Sázka na smrt
1987 Opravdoví muži
Zahrady z kamene
1986 Barva peněz
Dark Mansions (TV film)
Stůj při mně
Velké problémy
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Stark (TV film)
1984 Harry a syn
Žena v červeném
1983 Kdo bude mít rád mé děti (TV film)
Sedm neohrožených
1982 Endangered Species
Připoutejte se, prosím! 2
Rozsudek
Svého druhu hrdina
1981 Chci jen syna
Pevnost Apačů v Bronxu
1980 All God's Children (TV film)
Blood Beach
Zdraví
1979 Kvintet
Promises in the Dark
1978 Moment by Moment
Pamatuj si mé jméno
Svatba
1977 Akce
Poslední představení
Tři ženy
1976 Buffalo Bill a Indiáni
I Want to Keep My Baby! (TV film)
Rtěnka
Vítejte v L.A.
1975 A kdo ji zabije teď?
Muž z bronzu
Návrat Lew Harpera
Udělejme to znovu
1974 Kde kvetou lilie
Skleněné peklo
Ve městě v sobotu večer
1973 Na šikmé ploše
Soul of Nigger Charley, The
1972 Dirty Little Billy
Život a doba soudce Roye Beana
1970 Rio Lobo
Tak mě někdy napadá
1967 Spirit Is Willing, The
1965 Love and Kisses
1964 Sladká Charlotte
Strait-Jacket
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1960 I Passed for White
Na sever Aljašky
Sex Kittens Go to College
The Private Lives of Adam and Eve
Vice Raid
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 A Stranger in My Arms
Take a Giant Step
This Earth Is Mine
Třaslavec
1958 Dotek zla
1957 Slaughter on Tenth Avenue
1954 Vzdálená země
1953 Walking My Baby Back Home
1952 No Room for the Groom
Souboj v Silver Creek
The Battle at Apache Pass
1951 Little Egypt
The Prince Who Was a Thief
1950 Colt .45
Frenchie
The Daughter of Rosie O'Grady
1948 Poklad na Sierra Madre

TV seriály

1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace