foto

Anton Smit

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 Majesteit
Vreemd bloed
2009 Hrdina z Bollywoodu
Separation City
Witte vis (TV film)
2008 Bruidsvlucht
De fuik (TV film)
2007 Nekončící nebe
2006 Escort
Ik omhels je met 1000 armen
Uitverkorene, De (TV film)
2005 Eilandgasten
Leef!
2004 Amazonky
Zinloos (TV film)
2003 Cloaca (TV film)
Van God los
2002 Baby
Dvojčata
2001 Familie
1996 No More Control
1994 Bruin goud (TV film)

TV seriály

1998 Oud geld (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 15.35: spoor 1

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky