foto

Dallas Mitchell

  • nar. 8.10.1927
    Norfolk, Virginia, USA
  • zem. 13.9.2009 (81 let)
    Los Alamitos, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Amelia Earhart (TV film)
1975 Conspiracy of Terror (TV film)
1973 Honička (TV film)
1972 Rolling Man (TV film)
1971 D.A.: Conspiracy to Kill (TV film)
1970 Letiště
Ztracený let (TV film)
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
Any Second Now (TV film)
1968 Madigan
1963 Hook, The
1956 Nepravý muž
1950 Colt .45

TV seriály

1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Border Patrol (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 West Point (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace