foto

Pamela Curran

  • nar. 6.2.1930 (90 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Štvanice
1965 Girl Happy
Mutiny in Outer Space
The Loved One
1963 Nadšením bez sebe
Pod stromem věčného pokušení
1960 Who Was That Lady?
1958 The Blob
1957 Žena, která všechno ví

TV seriály

1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 The Invaders (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Hero? (S01E02)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky