foto

Bettina Staudinger

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Inspektor Jury spielt Katz und Maus (TV film)
2015 Zwei Familien auf der Palme (TV film)
2010 Návrat do rodného Walesu (TV film)
2009 Ein Date fürs Leben (TV film)
2007 Ohne einander (TV film)
2005 Der Bergpfarrer 2 - Heimweh nach Hohenau (TV film)
2004 Der Bergpfarrer: Liebe und andere Überraschungen (TV film)
2003 Die Liebe kommt als Untermieter (TV film)
Liebe zartbitter (TV film)
2002 Tigermännchen sucht Tigerweibchen (TV film)
2001 Osobní trenér (TV film)
2000 Krieger und Liebhaber (TV film)
Pozvánka k vraždě (TV film)
1999 Millennium Love – Ich hab dich nie vergessen (TV film)

TV seriály

2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Pizza mortale (S02E05)
Laubenpieper (S02E04)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
další epizody (5)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (8)
Vraždy na severu (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2010 dasbloghaus.tv (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
2000 Lilalu im Schepperland (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace