foto

Astrid Möldner

  • nar. 13.12.1964 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Léto v Oxfordu (TV film)
2017 Ein Lächeln nachts um vier (TV film)
2016 Osudové léto v jižní Francii (TV film)
2015 Kleine Ziege, sturer Bock
Unsichtbare Jahre (TV film)
Zweimal Lebenslänglich (TV film)
2013 Wenn es am schönsten ist (TV film)
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Zamilovaný doktor (TV film)
2008 Leo und Marie - Eine Weihnachtsliebe (TV film)
Princ ze sousedství (TV film)
2005 Prinz und Paparazzi (TV film)
2002 Nádoba bolesti (TV film)
2001 Rodinné peklo (TV film)
Verbotene Küsse (TV film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
1998 Wiedersehen in Palma (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Frau zu sein bedarf es wenig (TV film)
1996 Alles außer Mord - Todkäppchen (TV film)
Schlag 12 (TV film)
Smrt v ráji (TV film)

TV seriály

2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
2009 Der Kapitän (TV seriál)
Packeis (S03E02)
Piraten (S03E01)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der letzte Ausweg (S01E01)
2000 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky