foto

Linwood Boomer

  • nar. 9.10.1955 (64 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Red Dwarf (TV film)

TV seriály

2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Francis Escapes (S01E07)
Pilot (S01E01)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick se hněvá (S01E13)
Zasněžený Dick (S01E12)
1994 Boys Are Back, The (TV seriál)
1992 Flying Blind (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1982 Silver Spoons (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Little House Years (TV film)
1978 Suddenly, Love (TV film)

TV seriály

2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Anglická královna (S02E04)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2006 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Graduation (S07E22)
Morp (S07E21)
Cattle Court (S07E20)
další epizody (13)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Defends Reese (S07E09)
Army Buddy (S07E08)
Blackout (S07E07)
další epizody (25)
2004 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Hal's Christmas Gift (S06E06)
Kitty's Back (S06E05)
Pearl Harbor (S06E04)
další epizody (21)
2003 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas Trees (S05E07)
Malcolm's Job (S05E06)
Malcolm Films Reese (S05E05)
další epizody (23)
2002 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Forbidden Girlfriend (S04E06)
Forwards Backwards (S04E05)
Stupid Girl (S04E04)
další epizody (21)
2001 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Christmas (S03E07)
Health Scare (S03E06)
Charity (S03E05)
další epizody (22)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
The Bully (S02E10)
High School Play (S02E09)
Therapy (S02E08)
další epizody (26)

Režijní filmografie

TV seriály

2006 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Graduation (S07E22)
Bride of Ida (S07E11)
2005 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Reese vs. Stevie (S07E03)
Stilts (S06E20)
Dewey's Opera (S06E11)

Producentská filmografie

TV seriály

1984 Night Court (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky