foto

Carol Williard

  • nar. 5.11.1947 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Božská lest
1990 Pretty Woman
1988 Můj život bez tebe
Osudové pláže
1987 Přes palubu
1984 Flamingo Kid
1982 Partneři
1981 Andělský prach (TV film)
1980 Bizoni na tahu
Vzkříšení
1978 Betsy
1976 Land of Hope, The (TV film)
1975 First Ladies Diaries: Martha Washington (TV film)

TV seriály

1986 Alf (TV seriál)
Přítelkyně (S01E06)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky