foto

Joseph G. Medalis

  • nar. 24.8.1942
    Shenandoah, Pennsylvania, USA
  • zem. 3.11.2018 (76 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 In Quiet Night
1995 Baby Face Nelson
1994 Cool and the Crazy (TV film)
Cosmic Slop (TV film)
1992 Sestra v akci
1991 Šerif
1989 Noc mrtvých (TV film)
1988 Můj život bez tebe
Zátah na Boulevardu Sunset (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1986 Velké problémy
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
Brewsterovy milióny
Deadly Messages (TV film)
North Beach and Rawhide (TV film)
1983 Carpool (TV film)
Lone Star (TV film)
Memorial Day (TV film)
1982 Endangered Species
Making Love
Victims (TV film)
World War III (TV film)
1981 Callie & Son (TV film)
Krásky
Mrtví a pohřbení
Pennies from Heaven
Pravdivé zpovědi
Terror Among Us (TV film)
Twirl (TV film)
1980 All God's Children (TV film)
Long Days of Summer, The (TV film)
Revenge of the Stepford Wives (TV film)
1979 Friendly Fire (TV film)
Love at First Bite
Meteor
The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
1978 Jake, kocour z vesmíru
Nepřítel lidu
1977 Intimate Strangers (TV film)
McNamara's Band (TV film)
The Chicken Chronicles
The Kentucky Fried Movie
1976 Bijásek
Having Babies (TV film)
Phantom of the Open Hearth, The (TV film)

TV seriály

2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Heart of the Matter (S05E03)
1998 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Zelemdra (S10E05)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Atomic Shakespeare (S03E07)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jasnovidec (S01E06)
1984 Challenge of the GoBots (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
1983 All-New Scooby-Doo and Scrappy-Doo Show, The (TV seriál)
The New Scooby and Scrappy-Doo Show (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
Shirt Tales (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1980 Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hello, Larry (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Next Step Beyond (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Carter Country (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Doc (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky