foto

Jappe Claes

  • nar. 22.10.1952 (67 let)
    Tienen, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 History's Future
Waldstille
2014 Rebarbora (TV film)
2013 Het vonnis
Marina
2011 Claustrofobia
2010 Zot van A.
2009 Dossier K.
2003 Terč: Zabiják
V týlu nepřítele
Verder dan de maan
2001 Hotel Paraiso
Saint Amour (TV film)
Storm in mijn hoofd
1999 Het paradijs (TV film)
Kaas
1995 Brylcream Boulevard
She Good Fighter
1992 Daens
1989 Blueberry Hill
1988 Zonderlinge zielen (TV film)
1987 Maškara
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)

TV seriály

2017 Voetbalmaffia (TV seriál)
2015 Vossenstreken (TV seriál)
2014 Albert II (TV seriál)
Vriendinnen (TV seriál)
2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Witse (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
2000 Oh oh Den Haag (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
De zeven deugden (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
1998 Oud geld (TV seriál)
Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Bex & Blanche (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky