foto

Gabija Jaraminaite

  • nar. 5.5.1972 (48 let)
    Litva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pilis
Tobulas Pasimatymas
2018 Ashes in the Snow
2017 Tokyo Trial
Zázrak
2015 Navždy spolu
2014 After Rave
2012 Mizející vlny
2008 Nereikalingi žmonės
Sběratelka
2006 Anastasia (TV film)
2001 Attila (TV film)
1990 Děti z hotelu Amerika
1988 Ne pomnyu litsa tvoyevo

TV seriály

2019 Okupace (TV seriál)
September, del 1 (S03E05)
April (S03E02)
2008 The Palace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky