foto

Ellen Guylas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2006 Mein Leben & ich (TV seriál)
Der Hochzeitstag (S05E10)
2005 Mein Leben & ich (TV seriál)
Niko (S04E11)
Therapie zwecklos (S04E03)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Mein Leben & ich (TV seriál)
Rebellen (S03E05)
1995 Kirk (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Nejsou nohy jako nohy (S08E15)
1994 Tátovy holky (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Další štace (S08E07)
Přísně tajné (S08E04)
Nejlepší kamarádi (S07E21)
další epizody (4)
1993 Plný dům (TV seriál)
Špiónka Steph (S07E10)
Domácí výchova (S07E04)
Malá popleta (S07E03)
další epizody (4)
1992 Plný dům (TV seriál)
Trable s dvojčaty (S06E07)
Pět je moc (S05E23)
Proměna (S05E22)
1991 Plný dům (TV seriál)
Záměna (S05E11)
Dohazovačka (S05E02)
Nějak stárnu (S04E25)
další epizody (4)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Tajný ctitel (S04E11)
V dobrém i zlém (S04E05)
1989 Free Spirit (TV seriál)
Live-In (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Naše úplně první show (S01E01)
1984 Four Seasons, The (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
Detective School (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1986 Charmed Lives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky