foto

Jamie Tatham

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? II. (S08E24)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Pěkní ptáčkové (TV seriál)
1997 The Adventures of Sam & Max: Freelance Police (TV seriál)
1996 Stickin' Around (TV seriál)
1995 Adventures of Hyperman, The (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Skok důvěry (S08E21)
Zápas (S08E14)
1994 Plný dům (TV seriál)
Joeymu s láskou (S08E05)
Osudová schůzka (S07E22)
1993 Plný dům (TV seriál)
Zloděj kol (S07E11)
Malá popleta (S07E03)
Nedotýkejte se dinosaura (S06E18)
1992 Plný dům (TV seriál)
Hodní kluci vyhrávají (S06E09)
1991 Davis Rules (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky