foto

Russell Marcus

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Shredderman vítězí (TV film)

TV seriály

2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
1995 Fudge (TV seriál)
1992 Rachel Gunn, R.N. (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1988 Plný dům (TV seriál)
Ale vážně, lidi (S01E16)
Příběh poloviční lásky (S01E14)
1987 I Married Dora (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Zázrak Díkuvzdání (S01E09)
Plavba po moři (S01E05)
Návrat babičky (S01E04)
Ženatý se závazky (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
To Catch a Neighbor (S02E24)
And Then There Was One (S02E16)
1986 The Golden Girls (TV seriál)
Big Daddy's Little Lady (S02E06)

Producentská filmografie

TV seriály

1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2004 Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
1999 Family Rules (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky