foto

Adam I. Lapidus

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2004 Fatherhood (TV seriál)
Hvězdné hádky (TV seriál)
Phil of the Future (TV seriál)
2003 Xiaolin Showdown (TV seriál)
2001 Past na ptáky (TV seriál)
1999 The Jersey (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1995 Cleghorne! (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Kdo vlastně jsem? I. (S08E23)
Nepřišel (S08E22)
1994 Weird Science (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Na šrot (S08E10)
Rychle a zběsile (S08E09)
Hádky a sváry (S07E24)
další epizody (4)
1993 Plný dům (TV seriál)
Den nosorožce (S07E09)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1995 Cleghorne! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky