foto

Doug McIntyre

  • nar. 11.11.1957 (61 let)
    Glen Cove, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Liberty's Kids: Est. 1776 (TV seriál)
1993 A League of Their Own (TV seriál)
1991 The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Stephanie má problém (S04E16)
1989 Plný dům (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S03E12)
1987 She's the Sheriff (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Throb (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)

Dokumentární

2008 Trying to Get Good: The Jazz Odyssey of Jack Sheldon

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Sherman Oaks (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

1996 The O'Reilly Factor (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace