foto

Adela Gleijer

  • nar. 15.3.1938 (81 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 El Tabarís, lleno de estrellas (TV film)
2010 Cerro Bayo
Piedras
2009 Una cita, una fiesta y un gato negro
1981 Hombre del subsuelo, El
1979 Isla, La
1974 Clínica con música
1970 El señor presidente
Fidelidad, La

TV seriály

2011 El hombre de tu vida (TV seriál)
2008 Donne assassine (TV seriál)
2006 Jsi můj život (TV seriál)
2004 Los Roldán (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
1999 Trillizos, ¡dijo la partera! (TV seriál)
Vulnerables (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
1996 Mi familia es un dibujo (TV seriál)
Verdad consecuencia (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
1994 Cara bonita (TV seriál)
1993 Celeste, siempre Celeste (TV seriál)
1991 Celeste (TV seriál)
1990 Pobre diabla (TV seriál)
1989 Rebelde (TV seriál)
1986 Amor prohibido (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1977 Rafaela (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky