foto

Silvestre

  • nar. 31.1.1953 (66 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Příliš vysoká cena
1997 Paloma (TV film)
1980 Ritmo a todo color
1972 El profesor Tirabombas

TV seriály

1997 Naranja y media (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Inconquistable corazón (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1987 Por siempre amigos (TV seriál)
1979 Los especiales de ATC (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace