foto

Marcel Faber

  • nar. 1.10.1959 (60 let)
    Arnhem, Gelderland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Čisté ruce
2014 Afscheid van de Maan
Lék
2009 Great Kills Road
2006 Het woeden der gehele wereld
Nejlepší sportovec století
2005 Diep
Staatsgevaarlijk (TV film)
2003 V týlu nepřítele
2001 Morlang
1994 Pianiste, De (TV film)
1993 Dagboek van een zwakke yogi

TV seriály

2014 Smeris (TV seriál)
2013 Caps Club (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
Unit 13 (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
Niemand de deur uit! (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Great Kills Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky