foto

Otakar Prajzner

  • nar. 30.10.1945
    Brno, Československo
  • zem. 1.2.2011 (65 let)
    Ostrava, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Nález (TV film)
1989 Čarodějův učeň (TV film)
1985 Podfuk
Sny kominíka Sazivce (TV film)
1983 Slaný sníh (TV film)
1981 Beskydská epizoda (TV film)
Experiment (TV film)
1973 Lidé pod zemí (TV film)
1968 Hotel Majestic (TV film)
1965 Sjezd abiturientů (TV film)
Sázka
Šerif za mrežami

TV seriály

1989 U nás doma (TV seriál)
Kronikář (E03)
1982 Bráškové (TV seriál)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)
1979 Tybys (TV seriál)
Poklad (E05)
1973 Haldy (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky