foto

Richard Spence

  • nar. 1957
    Doncaster, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Promoted to Glory (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Hra s ohněm (TV film)
1999 Deja Vu (TV film)
Zločin v Silicon Valley
1998 Nápadník (TV film)
1996 S dívkami je to jiné
1994 Skallagrigg
Slepá spravedlnost (TV film)
1992 You, Me & Marley
1990 Night Voice (TV film)

TV seriály

2008 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Život zrozený z ohně (S02E03)
1990 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada Západní hvězdy (S02E09)
Tajemství levného bytu (S02E07)
Dvojnásobný zločin (S02E06)
1989 Making Out (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky