foto

Gail Edwards

  • nar. 27.9.1952 (68 let)
    Coral Gables, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 V sebeobraně (TV film)
1985 J.O.E. and the Colonel (TV film)
1983 Silvestrovské představení

TV seriály

2017 Zase máme plný dům (TV seriál)
Here Comes the Sun (S03E18)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Plný dům (TV seriál)
Dokonalý pár (S07E13)
Den nosorožce (S07E09)
Těžké rozhodování (S07E07)
další epizody (9)
1992 Plný dům (TV seriál)
Šťastné a veselé (S06E12)
Nečekané návrhy (S06E11)
Láska kvete v každém věku (S06E05)
další epizody (5)
1991 Plný dům (TV seriál)
Jedna za všechny (S05E14)
Bezstarostná jízda (S05E13)
Muž měsíce (S05E12)
další epizody (4)
1990 Kvítko (TV seriál) - herec, a.z.
The Family Man (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1986 Tough Cookies (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
You Are the Jury (TV seriál)
1983 Buffalo Bill (TV seriál)
Jennifer Slept Here (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Nikdo to neumí lépe (S01E20)
1981 M*A*S*H (TV seriál)
To je showbyznis 2 (S10E02)
To je showbyznis 1 (S10E01)
1980 It's a Living (TV seriál)
When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
Working Stiffs (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)
1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky