foto

Jela Bučková

  • nar. 11.12.1942 (74 let)
    Martin, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ako divé husi (TV film)
1993 Muzikál
1991 Rozruch na onkológii (TV film)
1989 Rabaka
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Snopy z piesku (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Umenie komédie (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Stena (TV film)
1980 Podobizeň prvej lásky (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Nie
Poštár Lábus (TV film)
Višňový sad (TV film)
1977 Červený muškát (TV film)
Druhá láska (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Syn (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1967 Drak se vrací
Sedm havranů
1965 Úplně vyřízený chlap

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dlhá noc (S02E05)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace