foto

Jela Bučková

  • nar. 11.12.1942 (77 let)
    Martin, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Dlhá krátka noc (TV film)
1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
1993 Muzikál
1991 Rozruch na onkológii (TV film)
1990 Šípková Růženka
1989 Rabaka
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
Viktória (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Snopy z piesku (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Haló, mami! (TV film)
Priatelia hier a zábav (TV film)
Umenie komédie (TV film)
1982 Chlap prezývaný Brumteles (TV film)
Matka (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
1981 Hlúpa rozprávka (TV film)
Pohľad do zrkadla (TV film)
Stena (TV film)
1980 Baranček rovno z rozprávky (TV film)
Podobizeň prvej lásky (TV film)
1979 Kresadlo (TV film)
Priateľstvo (TV film)
1978 Bambusová dievčina (TV film)
Nie
Poštár Lábus (TV film)
Višňový sad (TV film)
1977 Druhá láska (TV film)
Vládca Oidipus (TV film)
Červený muškát (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Skrytou kamerou (TV film)
Syn (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Karol Ketzer (TV film)
Takmer dokonalý muž (TV film)
1972 Príbehy zo života - Ozvena rokov (TV film)
1970 Chlapci (TV film)
Tanec v medenej hore (TV film)
1969 Plakalo baby (TV film)
1967 Drak se vrací
Sedm havranů
1965 Úplně vyřízený chlap
1961 Rodina Vidorovcov (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Dlhá noc (S02E05)
2000 Ako divé husi (TV seriál)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
Slávnosť (E07)
Klubovňa (E02)
Prisťahovalci (E01)
1980 ...a teraz sa rozhodni (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)

Divadelní záznam

1970 Akoby ten deň nechcel odísť (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1976 Huncúti a veseličky (TV pořad)