foto

Sonya Salomaa

  • nar. Sudbury, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Space Between
2014 Nepohodlný svědek
2012 Broken Trust (TV film)
Secrets of Eden (TV film)
2009 Strážci - Watchmen
Útok žraloka (TV film)
2008 Odyseus: Cesta do temnoty
Případ Carrie Ryansová (TV film)
2007 Vánoční loupež (TV film)
2006 All She Wants for Christmas (TV film)
Black Eyed Dog
Muž bez stínu 2
Nebezpečné pouto (TV film)
The Tooth Fairy
Špatná volba (TV film)
2005 Osudné shledání
Záhadný muž (TV film)
2004 Thralls
2003 1st to Die (TV film)
House of the Dead
Péčko pro začátečníky
Živel
2002 Croon (TV film)
MXP: Mimořádně extrémní primát
2000 2gether (TV film)

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
A Clean, Well-Lighted Place (S03E07)
UnREAL (TV seriál)
No Limit (S04E05)
2015 UnREAL (TV seriál)
Two (S01E08)
Wife (S01E04)
Mother (S01E03)
další epizody (4)
2014 Intruders (TV seriál)
2013 The Killing (TV seriál)
Reckoning (S03E09)
Try (S03E08)
Head Shots (S03E04)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Keep the Peace: Part 2 (S05E13)
2011 Flashpoint (TV seriál)
Slow Burn (S04E18)
Team Player (S04E16)
The War Within (S04E09)
další epizody (4)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Would Be King (S06E20)
Frontierland (S06E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
Durham County (TV seriál)
Flash Gordon (TV seriál)
Painkiller Jane (TV seriál)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pamatuj na smrt (S10E08)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Leť, duše, leť (S02E12)
Hvězdná brána (TV seriál)
Návrat vysloužilého boha (S09E07)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
2002 Glory Days (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
Andromeda (TV seriál)
Luchadores, Los (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace