foto

Noemí del Castillo

  • nar. Buenos Aires, Argentina
  • zem. 1999
    Lima, Peru

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Irrompibles, Los
Las procesadas
1973 Gran aventura, La
1972 Yo gané el prode, ¿y usted?
1971 Arriba juventud

TV seriály

1999 María Emilia: Querida (TV seriál)
1998 Hravá srdce (TV seriál)
1977 Hombre que yo inventé, El (TV seriál)
1971 Nino, las cosas simples de la vida (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)
Su comedia favorita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky