foto

Cristina Alberó

  • nar. 24.5.1946 (74 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 ¡Quiero besarlo señor!
1972 Destino de un capricho

TV seriály

2015 Signos (TV seriál)
2010 Malparida (TV seriál)
2008 Donne assassine (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2003 Abre tus ojos (TV seriál)
2001 PH (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1998 Socios y más (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1989 Así son los míos (TV seriál)
Las comedias de Darío Vittori (TV seriál)
1980 Trampa para un soñador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky