foto

Patrick Keating

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Světlo mého života
V.C. Andrews' Heaven (TV film)
2018 Léto 84
2017 1922
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
Unesená
Za mřížemi (TV film)
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Canes
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
1999 P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
1997 Dog's Best Friend (TV film)

TV seriály

2019 V zajetí kouzel (TV seriál)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 Life Sentence (TV seriál)
How Stella Got Her Groove On (E04)
Akta X (TV seriál)
Kotě (S11E06)
2017 A Series of Unfortunate Events (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Reptile Room: Part One (S01E03)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
2010 Svatyně (TV seriál)
Animus (S03E06)
2009 V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
I Believe the Children Are Our Future (S05E06)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Připravit, pozor, vražda (S01E13)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vím, že nic nevím (S02E08)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
Smallville (TV seriál)
Přízrak (S06E22)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Revidování (S07E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Posel smrti (S01E17)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Těla jako důkaz (S03E16)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Vzkříšení člověka (S02E02)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace