foto

Patrick Keating

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Heaven (TV film)
Světlo mého života
2018 Léto 84
2017 1922
2014 Jak překazit svatbu (TV film)
2008 Akta X: Chci uvěřit
Unesená
Za mřížemi (TV film)
2007 Haunting of Sorority Row, The
2006 Canes
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
1999 P.T. Barnum, král cirkusu (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
1997 Dog's Best Friend (TV film)

TV seriály

2020 The Twilight Zone (TV seriál)
A Small Town (S02E08)
The 100 (TV seriál)
Nakara (S07E06)
2019 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Four: Family Portrait (S02E04)
Chapter Three: Case 20-054 (S02E03)
Chapter Two: The Siren Song (S02E02)
další epizody (4)
V zajetí kouzel (TV seriál)
A Flock Of Lost Birds (S04E01)
2018 Life Sentence (TV seriál)
How Stella Got Her Groove On (E04)
Akta X (TV seriál)
Kotě (S11E06)
2017 Řada nešťastných příhod (TV seriál)
The Miserable Mill: Part Two (S01E08)
The Reptile Room: Part One (S01E03)
iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
2015 The Romeo Section (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Poslední Sam Weiss (S03E21)
2010 Svatyně (TV seriál)
Animus (S03E06)
2009 V (TV seriál)
A Bright New Day (S01E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Děti jsou naše budoucnost (S05E06)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Připravit, pozor, vražda (S01E13)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Vím, že nic nevím (S02E08)
Mistři hrůzy (TV seriál)
The Washingtonians (S02E12)
4400 (TV seriál)
Fear Itself (S04E02)
Smallville (TV seriál)
Přízrak (S06E22)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Hunting Party (S05E11)
Into the Heart of Darkness (S05E10)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Revidování (S07E05)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Here There Be Monsters (S01E10)
Zóna soumraku (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Posel smrti (S01E17)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Hope Island (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
Akta X (TV seriál)
Vypínač (S05E11)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Těla jako důkaz (S03E16)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Vzkříšení člověka (S02E02)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky