foto

Ross A. Maehl

  • nar. 3.10.1938 (82 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1999 Inferno
1995 Never Say Never: The Deidre Hall Story (TV film)
1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
Kouzlo svatební noci (TV film)
1992 Úžeh (TV film)

TV seriály

1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky