foto

Katherine MacGregor

  • nar. 12.1.1925
    Glendale, California, USA
  • zem. 13.11.2018 (93 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Tell Me Where It Hurts (TV film)
1973 The Girls of Huntington House (TV film)
1971 The Death of Me Yet (TV film)
1970 The Student Nurses
The Traveling Executioner
1954 V přístavu

TV seriály

1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
1969 The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1963 East Side/West Side (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Host

TV pořady

1987 Weekend Today (TV pořad)
1977 All-Star Family Feud Special (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky