foto

Song Ji-in

  • nar. 21.10.1984 (35 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Land of Seonghye
2015 Misyeon, tobseutaleul humchyeola
2014 Inganjungdok
Kateu
Wooahan geojitmal
2013 Ingtoogi
2011 Ossakhan yeonae
Sesangyeseo gajang ahreumdawoon ilbyeon
2010 Bangjajeon
Shimyaui FM
2009 Goosejoo 2
Hellowoo maireobeu
Sikeurit
2008 Gogo chilship

TV seriály

2019 Haechi (TV seriál)
2018 Ttaenppogeoljeu (TV seriál)
2017 7 ileui wangbi (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
Gieok (TV seriál)
2015 Byeolidoeeo bichnali (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
2014 Heelreo (TV seriál)
2013 Jikjangui shin (TV seriál)
2011 Cheongdamdong salayo (TV seriál)
2009 Dolahon Iljimae (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky