foto

Piet Kamerman

  • nar. 28.12.1925 (93 let)
    Eindhoven, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Wolfsbergen
2006 Kilkenny Cross (TV film)
2002 Loenatik – de moevie
1997 Gordel van smaragd
1987 Blonde Dolly
1981 Mensen zoals jij en ik
Te gek om los te lopen
1973 Uilenspiegel (TV film)

TV seriály

2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1981 Mata Hari (TV seriál)
1977 Hollands glorie (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)
Van oude mensen, de dingen die voorbij gaan (TV seriál)
1971 Karakter (TV seriál)
1954 On Camera (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky