foto

Anita Menist

  • nar. 16.12.1926
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko
  • zem. 14.5.2017 (90 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Taxandria
2006 Divina Gloria (TV film)
1998 fl 19,99
1996 Mijn franse tante Gazeuse
1994 Pianiste, De (TV film)
1983 Dr. Faustus
1975 Keetje Tippel

TV seriály

2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
Willemspark (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Spangen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Dag juf, tot morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Sjans (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1988 Medisch Centrum West (TV seriál)
1975 Oorlogswinter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky