foto

Jara Lucieer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kenau: Bojovnice z Harlemu
2013 Daglicht
Je to dlouhý příběh
2012 Süskind
2009 Bouře
Witte vis (TV film)
2008 Tiramisu
2004 Zinloos (TV film)
1996 Šaty
1983 Dr. Faustus

TV seriály

2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky