foto

Roger Bolders

  • nar. 14.6.1939 (81 let)
    Merksem, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Kaas
1989 Landhuis, Het (TV film)
Spook van Monniksveer, Het (TV film)
1988 Hoogtevrees (TV film)
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
Vluchtafstand (TV film)
1983 Daar is een mens verdronken (TV film)
1982 Man van twaalf miljoen, De (TV film)
1977 Mur italien, Le (TV film)
1976 De herberg in het misverstand (TV film)
1973 6 rue du calvaire
Le conscrit
1971 Mira
1970 Jongste dag, De (TV film)
1969 Helleschip, Het (TV film)

TV seriály

2011 Elfenheuvel, De (TV seriál)
2005 Kinderen van Dewindt (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
Verschoten & zoon (TV seriál)
W817 (TV seriál)
1997 Kongo (TV seriál)
1995 Gaston Berghmans Show (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Dag Sinterklaas (TV seriál)
Wittekerke (TV seriál)
1992 Jungleboek (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
1988 Klein Londen, Klein Berlijn (TV seriál)
1985 Hard Labeur (TV seriál)
1982 Veenmysterie, Het (TV seriál)
1973 Magister Maesius (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky