foto

Warren Sulatycky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 April in Autumn
1995 Johnny Mnemonic
1994 April One
Lust of His Eyes, The (TV film)
1989 Sbohem, blues
1977 Proč střílet učitele

TV seriály

1994 Směr jih (TV seriál)
1990 Scales of Justice (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 April in Autumn

TV pořady

2006 Lovci realit z celého světa (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 April in Autumn

Producentská filmografie

Filmy

2018 April in Autumn

Střihačská filmografie

Filmy

2018 April in Autumn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace