foto

Juraj Kemka

  • nar. 26.8.1975 (44 let)
    Martin, Slovensko, Československo

Biografie

Slovenský herec Juraj Kemka pochádza z okolia Martina. Vyštudoval VŠMU (Vysoká škola múzických umení) v Bratislave spolu s Lukášom Latinákom, Róbertom Jakabom a Mariánom Miezgom. Spolu s "chalaňmi" z vysokej školy tvoria nerozlučné kvarteto. Po skončení štúdia viedli jeho kroky do divadla Astorka Korzo '90. Hral tiež vo filme Rozhovor s nepriateľom, Chuť leta či Nesmrteľní - Dlhá cesta domov. Vidieť ho môžeme aj v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade či Panelák. Okrem účinkovania v improvizačnej šou Partička sa Juraj venuje aj dabingu. Najviac času však trávi na doskách, ktoré znamenajú svet.

MrsMyckei

Herecká filmografie

Filmy

2020 Indián
2016 Agáva
Pirko
2015 Vojtěch
2009 Chuť leta (TV film)
x=x+1
2007 Poločas rozpadu
Rozhovor s nepřítelem
2004 O dve slabiky pozadu
2000 Slečna Dušehojivá (TV film)

TV seriály

2019 Autoškola (TV seriál)
Tunel (E01)
Delukse (TV seriál)
Skúška ohňom (E02)
„Mystery shopping“ (E01)
Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (14)
2018 Kuchyňa (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
další epizody (14)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
Dlouhá cesta domů (E07)
Sekerovci (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Až kým nás smrť nerozdelí (E04)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Zrod divadla: Komúna (TV film)

Divadelní záznam

2017 Idiot (divadelní záznam)
2016 Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2019 S pravdou von (TV pořad)
2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
Remeslo má zlaté dno (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)
Kukátko (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Vo štvorici po Slovensku (TV pořad)
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(63)