foto

Juraj Kemka

  • nar. 26.8.1975 (43 let)
    Martin, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Slovenský herec Juraj Kemka pochádza z okolia Martina. Vyštudoval VŠMU (Vysoká škola múzických umení) v Bratislave spolu s Lukášom Latinákom, Róbertom Jakabom a Mariánom Miezgom. Spolu s "chalaňmi" z vysokej školy tvoria nerozlučné kvarteto. Po skončení štúdia viedli jeho kroky do divadla Astorka Korzo '90. Hral tiež vo filme Rozhovor s nepriateľom, Chuť leta či Nesmrteľní - Dlhá cesta domov. Vidieť ho môžeme aj v seriáloch Ordinácia v ružovej záhrade či Panelák. Okrem účinkovania v improvizačnej šou Partička sa Juraj venuje aj dabingu. Najviac času však trávi na doskách, ktoré znamenajú svet.

MrsMyckei

Herecká filmografie

Filmy

2017 Idiot (divadelní záznam)
2016 Agáva
Pirko
Tolstoj a peniaze (divadelní záznam)
2015 Vojtěch
2009 Chuť leta (TV film)
x=x+1
2007 Poločas rozpadu
Rozhovor s nepřítelem
2004 O dve slabiky pozadu

TV seriály

2018 Kuchyňa (TV seriál)
Epizoda 14 (E14)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
další epizody (14)
2014 Divocí koně (TV seriál)
2010 Nesmrtelní (TV seriál)
Květy a Lucie (E08)
Dlouhá cesta domů (E07)
Sekerovci (TV seriál)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Až kým nás smrť nerozdelí (E04)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)

TV pořady

2018 OTO 18. ročník (TV pořad)
2016 Dobre vedieť! (TV pořad)
Tvoja tvár znie povedome (TV pořad)
Zlaté časy (TV pořad)
2015 Osobnosť televíznej obrazovky 15. ročník (TV pořad)
2014 Kredenc (TV pořad)
Kukátko (TV pořad)
2012 Haló (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
Vo štvorici po Slovensku (TV pořad)
2011 Kto hovorí pravdu? (TV pořad)
Legendy popu (TV pořad)
2009 Partička (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2014 Kredenc (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(62)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace