foto

Anne Alexander Sieder

  • nar. 1966
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 8 Remains
Ingenium
Morning, Noon & Night
2017 Forget About Nick
Good Life
2016 Eine Sommerliebe zu dritt (TV film)
2014 Moments
2008 Měsíční medvídek a jeho kamarádi
2005 Králiček Felix

TV seriály

2019 Osm dní (TV seriál)
2007 Měsíční medvídek (TV seriál)
2002 Dopisy od Felixe (TV seriál)
Timm Thaler (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)

Dokumentární

2017 Maleika - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky