foto

Alexander Knaipp

  • nar. 1984
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kommissar Taler
2012 Othello: Edited with Lies

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Kommissar Taler

Producentská filmografie

Filmy

2014 Kommissar Taler

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace