foto

Judy Jean Berns

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Spivak
2007 Debatéři
2001 Impostor: Živá zbraň
New Women, The
2000 919 Fifth Avenue (TV film)
1998 I Got the Hook Up
Shattered Illusions
1996 Zvrhlosti žen
1993 Klíšťata
1991 False Arrest (TV film)
Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Osudy (TV film)
1987 Deadly Care (TV film)
1983 I'm Going to Be Famous

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E13)
Bosch (TV seriál)
El Compadre (S03E04)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S05E24)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj poslední den 2/2 (S08E19)
Můj poslední den 1/2 (S08E18)
2003 Carnivale (TV seriál)
Tipton (S01E03)
Dragnet (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Dokonalý soulad (S06E18)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Návštěvník (TV seriál)
1996 Melrose Place (TV seriál)
Full Metal Betsy (S04E31)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Ultraman: The Ultimate Hero (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Deadline (S03E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Tajný výbor (S08E09)
1990 Columbo (TV seriál)
Žonglér - Vražda v Malibu (S09E06)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 Cutter to Houston (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace