foto

Roberto Mosca

  • nar. 3.3.1942 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Elsa a Fred
1981 Hombre del subsuelo, El
1979 De cara al cielo
1973 Když umlkne pěvec
1971 La gran ruta
1969 Players vs. ángeles caídos
1967 La muchachada de a bordo

TV seriály

1994 Con alma de tango (TV seriál)
Poliladron (TV seriál)
1990 Tato en busca de la vereda del sol (TV seriál)
1983 Compromiso (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky