foto

Mihai Călin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 5 Minute
2016 L'Histoire de l'Amour
2013 Quod erat demonstrandum
Roxanne
2007 Krev jako čokoláda
2005 Second-Hand
2004 Damen tango
Otec Goriot (TV film)
2002 Amen.
1998 Vlak života
1996 Eu sunt Adam
1994 Pepe si Fifi

TV seriály

2017 Stíny (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
2016 Údolí ticha (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Aniela (TV seriál)
2007 Inimă de țigan (TV seriál)
2006 Băieți buni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky