foto

Erik Griffin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 International Falls
Vražda na jachtě
2018 Airplane Mode
Electric Love
Furlough
2016 First Girl I Loved
Mike i Dave sháněj holku
2013 Super Clyde (TV film)
2011 Guy Walks Into a Bar, A
2010 The 5th Quarter

TV seriály

2017 Workaholics (TV seriál)
Bianca Toro (S07E09)
Tactona 420 (S07E07)
Bill & Tez's Sexcellent Sexventure (S07E04)
další epizody (5)
2016 Workaholics (TV seriál)
The Fabulous Murphy Sisters (S06E08)
Going Viral (S06E06)
Gone Catfishing (S06E05)
další epizody (5)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
TAC in the Day (S05E13)
The Slump (S05E11)
Blood Drive (S05E08)
další epizody (8)
2014 Workaholics (TV seriál)
The One Where the Guys Play Basketball and Do the "Friends" Title Thing (S04E11)
Brociopath (S04E06)
Miss BS (S04E04)
další epizody (6)
2013 Just for Laughs: All-Access (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Future Is Gnar (S03E20)
In Line (S03E19)
Alice Quits (S03E13)
další epizody (4)
Arrested Development (TV seriál)
Flight of the Phoenix (S04E01)
2012 Workaholics (TV seriál)
Ders Comes in Handy (S03E09)
Good Mourning (S03E05)
To Kill a Chupacabraj (S03E04)
další epizody (4)
2011 Workaholics (TV seriál)
Man Up (S02E09)
Teenage Mutant Ninja Roommates (S02E07)
Stop! Pajama Time (S02E06)
další epizody (12)
2008 Roomies (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
2012 Alone Up There
2010 Just Like Us

Host

TV pořady

2017 Erik Griffin: The Ugly Truth (TV pořad)
2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
2011 Naughty Show, The (TV pořad)
2009 Surviving the Holidays with Lewis Black (TV pořad)
2005 Pekelná kuchyně (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky