foto

Joe Alfasa

  • nar. 13.12.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 15.3.2014 (99 let)
    Boca Raton, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Past
1992 Dvojité ostří (TV film)
1991 Birch Street Gym
1988 Crossing the Mob (TV film)
1985 Dopravní přestupky
Stand Alone
1982 40 Days of Musa Dagh
Model Behavior
1980 More Wild Wild West (TV film)
1975 Boss Nigger
1974 How to Seduce a Woman
1972 Co dál, doktore?
The Hot Box

TV seriály

1993 Cafe Americain (TV seriál)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1987 The Golden Girls (TV seriál)
Long Day's Journey Into Marinara (S02E19)
1984 Night Court (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Tabitha (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Jeden do márnice (S01E03)
1972 Search (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky