foto

Wynn Chun-Fai Lau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 The Final Winner
2000 Man Wanted 3
Romancing Bullet
1999 My Wife's Bodyguard
1992 Killer Flower
Pu jing da jie an
1991 Lie huo qing chou
1989 Ai ren tong zhi
Huang jia fei feng
Tong gen sheng
1988 Gui gan chuan
Sha chu Xiang Gang
Sha chun huang guo
1987 Si da tian wang
1986 Ha lin hang dong
1985 Leng xie tu fu
Yue yu nu tao fan
1983 Di yi ba jiao yi
Projekt A
1982 San ging daai hap
Shou xing di yu nu
1981 Crippled Kung Fu Boxer
1979 Boj na smrt
Die bian
Kantonský železný bojovník
1978 Can ku da ci sha
Juan xing quan fa yu fa
Xiao shi yi lang
Xiu hua da dao
Xue fu rong
Zui jia bo sha
Škola hada
1977 Duo qing jian ke wu qing jian
Jue bu di tou
Jue sha ling
Ming yue dao xue ye jian chou
Operace Foxbat
Qiao tan nu jiao wa
San shao ye de jian
The Criminals 5
Tie quan xiao zi
1976 Ci lang zhou
Du hou mi shi
Jin lian
Li xiao long yu wo
Long jia jiang
Qian Long huang qi yu ji
Si qiu
Xiang gang qi an
You gui zi
Zabijácké klany
1975 Chu jia ren
Di shi da lao
E ba
Hou sheng
Qi mian ren
Tao wang
Všichni muži jsou bratři
1974 Ba Li sha shou
Chong tian pao
Dian dan che
Dva hrdinové
Fu jian Shao Lin quan
Hu dou hu
Lang bei wei jian
Là dove non batte il sole
Meng hu dou kuang long
Peng you
Sedm zlatých upírů
Shao Lin zi di
Tie han rou qing
Wei ji si fu
Wu hu jiang
Wu yi
Xi du zhe
Yi wang da shu
1973 Chun man Dan Mai
Da dao wang wu
Da mi tan
Dao bing fu
Fen nu qing nian
Hei dai chou qiu
Jing cha
Král mořských vlků
Kung Fu King
Kung Fu's Hero
Meng han
Mistr Kung Fu
Mo gui tian shi
Pan ni
Payment in Blood
Pokrevní bratři
Pěst orla
Shi po tian jian
Tu fei
Xiao ba wang
Xiao tou dou da zei
1972 Bi hu
Chou lian hu an
Da sha shou
Král boxerů
Kuai huo lin
Kung-fu: Úder smrti
Luo ye fei dao
Ma yong zhen
Nian qing ren
Si qi shi
Vodní hranice
Ying han
1971 Da jue dou
Feng kuang sha shou
Jednoruký šermíř 2
Lei ru fung
Quan ji
Shuang xia
Wan jian chuan xin
Wu ming ying xiong
Ying wang
1970 Jiang hu san nu xia
Long hu dou
Msta
Shi san tai bao
1969 Putování meče

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky