foto

Kristofor Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Tvrďák Taylor

TV seriály

2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Údolí smrti (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)
Superstition (S03E07)
další epizody (5)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Jezevec (S02E09)
Metalocalypse (TV seriál)
Dethsiduals (S03E07)
2009 Metalocalypse (TV seriál)
DethHealth (S03E03)
2004 Stones, The (TV seriál)
2003 ILL-ustrated (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
2002 Kolej, základ života (TV seriál)
Hal and Hillary (E15)
So You Have a Boyfriend (E09)
2001 Kolej, základ života (TV seriál)
Rush and Pledge (E07)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)
1991 Captain N and the New Super Mario World (TV seriál)

TV pořady

2000 The Tom Green Show (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku

TV seriály

2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál) - vyp.
One Week (S03E10) - vyp.
2003 ILL-ustrated (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2013 Blue Mountain State: Behind the Scenes Documentary
2003 VH1 Goes Inside (TV seriál)

Producentská filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Kirby Buckets (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky