foto

Robert Towers

  • nar. 19.8.1936 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soundwave
2017 A Midsummer Night's Dream
Smartass
2012 I Will Follow You Into the Dark
Silent But Deadly
2011 Terri
2009 Nedívej se nahoru
Table for Three
2008 Podivuhodný případ Benjamina Buttona
2005 Sarah Silverman: Jesus is Magic
1994 Summertime Switch (TV film)
1991 Proměna
1989 Sázkař
1988 Hot to Trot
1987 Vládci vesmíru
1986 Škola letušek
1985 Romance of Betty Boop, The (TV film)
You're a Good Man, Charlie Brown (TV film)
1963 Terrified!

TV seriály

2017 Will a Grace (TV seriál)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
2013 Deadtime Stories (TV seriál)
2012 Sullivan a syn (TV seriál)
2011 Nouzové přistání (TV seriál)
Bad Bromance (S02E02)
2010 Eagleheart (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Whacked: Part 1 (S03E12)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost, Interrupted (S01E03)
2004 Frasier (TV seriál)
Přistiženi při činu (S11E15)
2003 Angel (TV seriál)
Sbohem (S04E21)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1987 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Bitva (S01E08)
1984 Kidd Video (TV seriál)
Pole Position (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1970 Doctor Dolittle (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky