foto

Jimmy Akingbola

  • nar. 1978
    Plaistow, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Full-Dress
2016 Spectral
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
2014 Blood Cells
2013 Pan Neviditelný
2006 Černovous (TV film)
2002 Anansi

TV seriály

2019 Cheat (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 In the Long Run (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
MacGyver (TV seriál)
Scavengers + Hard Drive + Dragonfly (S03E07)
Tým Škorpion (TV seriál)
A Lie in the Sand (S04E22)
2017 Living The Dream (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pán šelem (S14E22)
2016 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Schism (S04E23)
Lost in the Flood (S04E22)
Monument Point (S04E21)
další epizody (13)
2015 Ballot Monkeys (TV seriál)
Fungus the Bogeyman (TV seriál)
Sons of Liberty (TV seriál)
The Uprising (E02)
Arrow (TV seriál)
Brotherhood (S04E07)
Lost Souls (S04E06)
Haunted (S04E05)
další epizody (4)
2014 Big School (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Rev. (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2011 Silk (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Smrt v ráji (TV seriál)
Twenty Twelve (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
2010 Rev. (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2004 Stupid (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2015 Very British Problems (TV seriál)
2013 Z temnoty (studentský film)
2011 Planet of the Apemen: Battle for Earth (TV seriál)

Host

TV pořady

2000 The Wright Stuff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace